Czytelnia › Dyskusje › Codzienne rozmowy po spotkaniu 7.02 › Odpowiedź na: Codzienne rozmowy po spotkaniu 7.02
-
Marta ja czuję, i po tym ostatnim zdaniu też widać, że jednak Ciebie to miejsce Ciebie drażni także, tak jak powiedziałam- wystarczy jedno słowo a możemy się przenieść na WhatApp i nie będzie problemu.
Ani Ty ani dziewczyny nie dostały powiadomienia na maila o założonym nowym wątku, chyba nigdzie tak nie ma. Dostajesz powiadomienie o nowym komentarzu jeśli klikniesz w tym wątku “powiadom mailowo o odpowiedziach”. A dziewczyny zostały poinformowane, że taki wątek zostanie dziś po rozmowie założony także jakby to powiedzieć ” dla chcącego nic trudnego”, bez podawania na przysłowiowej tacy, można wejść i zobaczyć czy ktoś coś nowego napisał. Ja czuję, że to trochę wymówka, szukanie dziury w całym, trochę jakby szukanie powodów dla których coś się nie udaje, nie jest takie jak sobie wyobrażamy. A prawda jest taka, że nikt za nas pewnych rzeczy nie zrobi. Przynajmniej ja tak to widzę.