Czytelnia › Dyskusje › Wrazenia po 3 spotkaniu › Odpowiedź na: Wrazenia po 3 spotkaniu
-
Dzięki @Kasia za odpowiedz! A to czy jest oszlifowany czy nie ma znaczenie?
Z tym kolorem to ciekawa teoria… za mną ten niebieski od jakiegoś czasu chodzi. To kolor wody, a woda moim żywiołem. Myślałam wiec, ze tak mi dobrze w tej wodzie, w tym niebieskim. Ale zaczynam widzieć to teraz trochę inaczej. Pare dni temu, wstałam rano i przyszedł mi do głowy, nagle „lapis lazuri”, szybko wyszukałam co to za kamień…niebieski, pomaga w pracy z czakrą gardła. Teraz zwróciłam i u Ciebie uwagę na ten kolor. Powoli zaczyna mi się to łączyć w całość, wychodzi na to, ze ten niebieski przychodzi do mnie aby pokazać mi na czym mogę się skupić ??. To gardło. Od dawna mam problemy z gardłem, stale powiększone migdalki. Odkryłam już jakiś czas temu, ze mam skłonność do angin, po jakimś mocno stresującym wydarzeniu, gdzie nie mogłam być sobą, powiedzieć co myślę.
Co ciekawe, jakieś 3 lata temu pewien mężczyzna, specjalizujący się w kamieniach, polecił mi kamień ze zdjęcia poniżej (nie pamietam nazwy, może wy wiecie?), w momencie gdy nosiłam kamień, miałam zaostrzenie moich gardłowych problemów (czyli efekt odwrotny od zamierzonego), czy miałyście jakieś podobne doświadczenia?