Find answers, ask questions, and connect with our
community around the world.

Czytelnia Dyskusje Tydzień po 2 spotkaniu Odpowiedź na: Tydzień po 2 spotkaniu

• Agnieszka Rozwadowska

Członek
    20 stycznia 2022 o 20:26

Cudowny taki przekaz w wiadomości głosowej Kasia!

Dziękuję za podzielenie się Twoja sytuacja. Ja tez byłam osoba, która chciała mieć wszystko. Teraz coraz lepiej mi przychodzi odpuszczanie. To jest naprawdę cudowne nie napinać się, tylko potrafić zrzucić ten balast i “brać to co jest” z wdzięcznością.

Co do tego co napisałaś wyżej w odpowiedzi na moja wiadomość: na szczęście jestem w takim momencie, gdzie już nie mam co do tej relacji takiego zachowania, ze robię coś “na złość”, ze chce w głębi serca abyśmy wrócili do siebie. To już za mną. Wracają wspomnienia, ale nie chce powracać do tej relacji. Byłam gotowa się z tym pożegnać i to jest mój ogromny sukces, bo naprawdę długo w tym tkwiłam… Napisałaś, czy w głębi serca bym coś chciała od tej relacji i to mnie zastanowiło, bo nas jako relacji napewno nie, ale chciałabym żeby on “dostrzegł” ze to się nie zakończyło w porządku, ze jest coś niedopowiedziane. Jestem (myślę) z tym pogodzona, zaakceptowałam, ze to nie miało “dobrego”, w szczerej rozmowie zakończenia, ale jest to przykre. Co do metafory z drzwiami, przy tych drzwiach stałam baaardzo długo ;), teraz już jestem dużo dalej od tych drzwi.