Czytelnia › Dyskusje › Codzienne rozmowy › Odpowiedź na: Codzienne rozmowy
-
Zaległa praca domowa 🙂
1.Myślę, że moim największym sukcesem w ciągu minionego roku jest wyciagnięcie wniosków, z kryzysu, który spotkał mnie i mojego męża. Cieszę się, że od niego nie odeszłam i tym samym zaczęłam trochę inną relację z nim, ale przede wszystkim z samą sobą 🙂
W życiu zawodowym, po bobasowej przerwie nie wróciłam do starej pracy. Przyszła do mnie inna, dość elastyczna, mogę robić to co robię z każdego miejsca gdzie jestem. Uwzględniając moje priorytety, doceniam to, że taka jest.
2. Chciałam Cię poznać Kasiu. Czuję Twój przepływ. Jesteś inspiracją. Wiem, że nie ma przypadków. Wiedziałam, że przyciągniesz podobnie wibrujące osoby, kobiety, które wspólnie możemy osiągnąć coś nowego, odkryć nieodkryte.
3. Powiedziałam to dziś na spotkaniu, chciałabym nie bać się inna. Chcę poczuć tę moc 🙂
4. Chcę odnaleźć moje powołanie.
5. Chciałabym abyśmy były dla siebie. Dobre, czułe, wspierające. Abyśmy była dla siebie nauczycielkami (po dzisiejszym spotkaniu czuję, że wy moimi już się stałyście)
6. Przez najbliższe trzy miesiące chciałabym być z Wami w tym procesie. Otwarta, na to co to przyniesie. Ponadto chciałabym czuć się tak, że jakby tylko naszła mnie ochota na bycie w szkole szamańskiej czy czymkolwiek innym, to będę miała w sobie moc, aby zakomunikować to otoczeniu, bez obaw 🙂
7. CO mnie odpala/triggeruje? To ciekawe, oczywiście pisze moje odpowiedzi po przeczytaniu Waszych..i widzę, że to znaczy co wyzwala we mnie negatywne emocje. Jednak po przeczytaniu tego pytania nie wiedziałam tego, nie znałam tych słów. odebrałam to pytanie, jako co mnie nakręca…pozytywnie 🙂 a więc transparentność, otwartość, w grupie kobiet to siostrzeństwo.
Dziękuję za dziś, ale do tego wrócę jeszcze potem 🙂
Pięknego dnia!