Find answers, ask questions, and connect with our
community around the world.

Czytelnia Dyskusje Codzienne rozmowy Odpowiedź na: Codzienne rozmowy

• Agnieszka Rozwadowska

Członek
    13 stycznia 2022 o 20:20

1.
    W zyciu osobistym: zrozumienie swoich emocji, spedzanie duzo czasu ze soba, odkrywanie siebie oraz koniec toksycznej relacji.

W zyciu zawodowym: zdany okres probny i dzieki temu przedluzona umowa na 5 lat.

2.
    By miec wsparcie cudownych kobiet o podobnych wibracjach i je wspierac. I zebysmy poprzez ten kontakt ze soba utrzymywaly sie wzajemnie w dobrej energii. Bysmy tworzyly cuda w swoich zyciach.

3.
    Moim najwiekszym celem osobistym jest aby odkrywac dalej siebie i zyc jak mi sie podoba oraz dbanie o relacje, w tym poznanie partnera i zbudowanie zdrowej, cudownej relacji.

4.
    Zawodowym celem jest aktualnie napisac doktorat. A na dalsza drogę zawodowa za kilka lat jeszcze nie mam konkretnych celów.

5.
    Chcialabym umocnic swoja sile i sprawczosc, przelamywac stare wzorce. Oraz czerpac z naszej grupy inspiracje.

6.
    Byc bardziej otwarta na sytuacje i ludzi, nie „chowac sie“ poprzez zniwelowanie strachu przed ocena innych. Polepszyc stan swojej skory oraz dochodzic dalej do swojej autentycznosci.

7. Co mnie odpala w grupie? Jak ktos mija sie z prawda.