Find answers, ask questions, and connect with our
community around the world.

Czytelnia Dyskusje Codzienne rozmowy Odpowiedź na: Codzienne rozmowy

• Agnieszka Szczerbień

Członek
    13 stycznia 2022 o 10:09

1.
    Najwiekszy sukces w życiu osobistym to dla mnie zdecydowanie podjęcie decyzji o ruszeniu ze skrzyżowania i po prostu zajęcie się sobą. Dzieki temu pokonałam wiele swoich ograniczeń i mogłam świętować ‘małe sukcesy’ regularnie.

Najwiekszy sukces zawodowy to zdecy<div>

dowanie absolutna zmiana załogi w firmie oraz moja nowa umiejętność, ratująca życie osobiste, czyli przekazanie obowiązków innym pracownikom (bez wyrzutów sumienia i strachu).

2.
    Nie do końca mogę znaleźć w sobie odpowiedź na to pytanie. Po prostu czuję, ze powinnam tu być.

3.
    Moj największy cel niezawodowy to zdecydowanie poprawa relacji ze sobą oraz z bliskimi. Uważam że to wlasnie jakość relacji jest wskaźnikiem mojego szczęścia, a w tym roku zdecydowanie na tym chce się skupić.
    Poza tym chciałabym skupić się na swoim zdrowiu, choruje na tarczycę, mam również łuszczycę. Nie mam tu celu na zasadzie wyleczenia całkowitego, ale bardziej oswojenie sytuacji i akceptacja.

4.
    Najwiekszy cel zawodowy na ten rok to zdecydowanie poprawa wyników finansowych w firmie, na co składa się wiele działań.
    Cel zawodowy bardziej odległy to na ten moment odnalezienie innej drogi zawodowej, która da mi satysfakcję nie tylko biznesową.

5.
    Chciałabym zdecydowanie otworzyć się na prace z grupą oraz poznać inny punkt widzenia. Mam nadzieję również, że wyciągnę z tego masę motywacji i inspiracji.

6.
    Chciałabym żyć bardziej świadomie, swiadomie reagować na codzienność, wyłączyć automat, a włączyć serce.
    Chce aby te trzy miesiące jak cały rok były dla mnie czasem tworzenia dobrego, trwałego fundamentu na resztę życia.

7.
    Mam wrażenie, że w grupie najbardziej triggeruje mnie grupa sama w sobie. Moje doświadczenia sprawiają, że w grupie czuję źle, mam wrażenie, że każdy mnie ocenia, oczywiście rozsądek mówi jedno, a automat dalej swoje.

</div>