Find answers, ask questions, and connect with our
community around the world.

Czytelnia Dyskusje Codzienne rozmowy Odpowiedź na: Codzienne rozmowy

• Ania Podżus-Huf

Członek
    9 stycznia 2022 o 14:10

Hej ?<div>Obecnie jestem w bardzo dziwnym miejscu w życiu, czuję dużo sprzeczności, jestem pomiędzy ogromnym szczęściem a wielkim smutkiem, żalem. Z jednej strony jestem bardzo szczęśliwa, bo mam cudownego, zdrowego (choć aktualnie ma złamaną nóżkę…) 8 miesięcznego synka, najlepszego na świecie męża, wspaniałą rodzinę i przyjaciół, którzy dają mi dużo wsparcia, pracę, do której z największą przyjemnością wrócę po macierzyńskim. Z drugiej jednak strony od lat zmagam się z atopowym zapaleniem skóry o bardzo ciężkim przebiegu, które w ciąży jeszcze bardziej się pogłębiło. Przez tą chorobę tracę wiele z życia, straciłam dużo radości, która wcześniej ze mnie aż tryskała. Dodatkowo, we wrześniu moja mama zachorowała na najbardziej złośliwy nowotwór piersi, aktualnie zmaga się z chemią. Jest wspaniałym człowiekiem, moim ogromnym wsparciem, przyjacielem i najlepszą mamą pod słońcem. Poza zdrowiem nie brakuje mi w życiu niczego. Jestem, mimo choroby, pewną siebie, szczęśliwą kobietą, żoną, mamą, po prostu sobą ❤️
    Pragnę odnaleźć balans w życiu, w którym aktualnie czuję się zagubiona i znów czerpać z niego to, co najwspanialsze!
    </div><div>Ania</div>